четвъртък, 29 ноември 2007 г.

За срането и пикането

Сега ще има статия, написана със голяма доза жлъч. Препоръчвам на всички, които имат афинитет към нормалните сексуални взаимоотношения и никога не са гледали извратено порно да не четат това, поради простия факт, че може да не им понесе и да обявят статията ми за помия. Бих им се разсърдил, защото не е помия а повръщня.
Специално внимание обръщам на съпорта на страницата и на правилата за публикуване. Ако ми изтриете статията ще я избълвам пак на друго място или на същото с редакция, следователно ще е безмислено. Изчел съм много внимателно правилата за писане и ви уверявам, че трябва да имате доста добра причина да я изтриете.

Та значи имало едно време......
...вървя си аз към нас и нещеш ли от една квартална кръчма чувам аз „гласа” на МЕГАДИВАТА на българския поп-фолк Кати. Е вярвайте ми не ми понесе, а защо знам коя е Кати няма да го коментирам май всички знаем . Аз не отричам успеха на поп-фолка у нас, което само по себе си е доста показателно за културата, самозъзнанието и бита на българина. То всеки си е свободен да си харесва каквото му е на сърце и душа. Циганското няма да го коментирам, защото не знам цигански, а и голяма част от българите няма да ме разберат, по простата причина, че не могат да четат. Та как се става поп-фолк звезда предполагам на всички е ясно, както е ясно и защо има толкова много от тях. Абе скъпи продуценти, не ги гърчите май-достатъчно ваш’те така наречени „творения на шоубизнеса”, тясни са им още анусите и не влиза ананас вътре. Сега аз, че ги наричам пеещи или по скоро грачещи мъстии, е друга работа и понеже сме у демокрацията и има свобода на словото (Бог да поживи Иван Костов) бих се изсрал с кеф на ваште произведения на пластичната хирургия по всички медии в силиконовите им устнички. Хихихихи, ама как го казах само а!
Та мисълта ми беше, че им е малко демиджа. Сега..., че гълтат сперма е ясно, то иначе и 100 пъти да им изпее някой песничката с обигран и трениран певчески глас, пак няма да имат глас да я изпеят, ако не поемат голяма доза белтъчини, които естествено не са от яйчен произход заради птичия грип. То и пичи има ама нали сме с кинтите та го лекуваме. Та....
...доста отдавна всички проумяха, че и на жените им харесва секса и даже някои от тях я пият тая „гнусна” семенна течност, съдържаща 75% урина с най-голямо удоволствие. Та...(съжалявам за ТА-ткането но много ми се стреля) понеже Галена го лапа много добре, то видно е, че ги има тез работи, но аз ако съм продуцент ....леле майкооооооо. Нема такъв демидж!!! Ще им пикая и сера по главите до пълно затрупване ако искат да им пробутвам по всички медии „модерните произведения на изкуството с взаимствани от българския фолклор инструментали”(леле майко .... ужас и безумие ... само чуйте как звучи когато е сериозно) и (мамо дано никога не прочетеш това).
...само да вметна, че се сетих след като го написах, как си представям събиране с приятели, фенове на поп-фолк „културата”. Ами как ... те се възхищават и си фантазират вече как въпросната невероятно красива звезда им пее на ушето прокарвайки леко езиче по ушната им мида, а пък аз си спомням какво съм ял преди да и се изсера в устата... но това е болест... не че ще им кажа хихихихих.
Това естествено ще бъде заснемано и незабавно публикувано в платените немски, най-отвратителни сайтове... да видят и в западна Европа що е то български шоу бизнес... е нееееееееееееееееееее!!!!!
Само да знаете колко селянки искат да станат порно звезди, аз съм ги офертирал на майтап . Да не говорим за тези от Добрич, Тодорково, Варна (тук някой да не ми се засегне) и не на последно място София. На драго сърце ще си отворят устничките само и само да ги дават по телевизията, да влезнат в клиниката на доктор Сердев и да претърпят пълна замяна на смешните си цици, както и на проскубаната си овчаркса прическа, естествено с изкуствени кичури. Да не забравяме и задницата. Сега.... те повечето нямат нужда, че от катерене по баирите и чукарите малко или много дупе става, там не е като у градо!
А, че ще добият нечувана популярност в родината с това, че са се снимали във фетишистко порно в жанра Piss & Scat е е повече от сигурно. Дори си представям как Гала кани майката на някоя от преуспяващите „порно-поп-фолк силиконови мега-хипер-гала(даже се връзва с името на водещата)звездички, които естествено във всичките си клипове са доказали, разбира се не само, че имат глас, но и че знаят как да се държат пред камера. То няма как и да не знаят де, че само си представете какво актьорско майсторство се изисква, да се усмихваш когато устата ти е пълна с лайна. То иначе не върви порното и не го плащат немците знам ги аз тях. Айде стига съм повръщал, че верно ще се засегне някой. Ама аз предупредих де. Всичко лично!

Всички прилики с действителни лица и събития са абсолютно реални (особено с тази http://www.youtube.com/user/LisaAnna ) и нося отговорност за написаното.

А и за порното... както казва инж. Донев „когато гледаш едно нещо достатъчно дълго време, то ти става интересно”... това ми напомня и на гениялната мисъл на един приятел за техното. Питали го „Как може да го слушаш това? Та то един час е едно и също!” и той беше казал „Еми просто трябва да свикнеш”

Всеки сам обременява съзнанието си, заради пустотата на неизвестността. Да го духате всички вие, които имате глупави предразсъдъци. (Аз)

Няма коментари: