вторник, 26 февруари 2008 г.

Чекията:

По-културно казано "онанирането". Не познавам мъж, който не го прави само такива които не си го признават. И това е нещо, което е лично и въпреки, че не е нещо с което се хвалим пак винаги става дума за него.
Напълно погрешно е сващането, че мъжете, разбираш ли, онанират поради факта, че са на сухо. Това съвсем не е така. Просто си е друго удоволствие, особено когато човек е наясно с това какво го влече и знае как "да си го направи". Ето някои примери от бита на мъжа.

"Групова чекия" - явление присъщо за тийнейджърите. (Не, че и в зряла възраст е изключено подобно мероприятие но...) то протича горе долу така: взима се много як порнофилм, по възможност с участието на известна порно звезда и се пуска на големия телевизор в хола, където всички са седнали и чакат с нетърпение. Естествено по някое време всички надървят пишките, започва да не ги свърта и се попипват през гащите, докато рано или късно някой не си го извади и не започне да лъска пред всички. Така постепенно и другите преодоляват срама и вземт пример. Единствения срам който трудно се преодолява е когато майката на домакина се прибере изненадващо по-рано от работа и първата стая в която влезне е хола. Всичко се прикрива, разбира се, докато още се отключва входната врата, освен факта, че група младежи гледат народното събрание и в хола смърди на пишки, а всеки се е свил или е гушнал някоя възглавница.

"Чекия под окрито небе" - доближава се максимално до секса под открито небе, но е необходимо или добро порно списание или изключително въображение. Извършва се скришно в някоя горичка в гъст шубрак, или след залез слънце въпреки, че всичко е въпрос на задръжки и психика и може да се срещнат онанисти и на публично място където съвсем не е скршно, като някои градинки и паркове. Изключително важно е човек да има мокри кърпички под ръка.

"Чекия вкъщи" - тук описанието е безкрайно, защото всеки дава воля на въображението и на фантазиите си в собствената си дупка, където е сигурен и скрит от хорските погледи. (Изключвам особените случаи при, които мъжа се възбужда само при наличие на публика) Някои по-интересни случаи са:
Използването на силиконови приспособления подобни на тези, а пък по-бедния българин, тъй като е доста изобретателен, успява да си направи с подръчни материяли подобно чудо на науката и техниката по следния начин: дълбока ламаринена кутийка, по възможност от бира, се изрязва много внимателно с отварачка за консерви, така че да не останат остри ръбове, след което се замесва тесто за мекици с гореща вода и докато е още топло се напълва в така изрязаната кутийка. Препоръчително е да се внимава с топлото и да се ползва презерватив. Всичко останало е въпрос или на въображение или на добра интернет връзка. Друг интересен случай се наблюдава у мъже със засилен афинитет към играта на "Чичо доктор", който имат сериозни запаси от бели силиконови ръкавици, както и медицински комплект, включващ бяла престилка, слушалки и специална екипировка в зависимост от специализацията. Ръкавиците са с много широко приложение, тьй като се използват почти за всичко. Действието се извършва по следния начин:
Облича се престилката, слушалките може и да не се слагат, след което се слагат ръкавиците и се намазват с лубрикант. След това престилката се закопчава внимателно в областта на инструмента така, че той да остане на открито и всичко останало е въпрос, както вече споменах, на въображение и интернет.

"Чекия на плажа" - тук вече е необходима значителна смелост, а на който не му стиска може да се отдалечи от кърпите и чадърите или да влезне до шамандурата, ако може да го вдига на студено. Не е необходимо задължително човек да е сам, ами може и половинката му да се навърта наоколо. Наблюдавани са следните действия при някои мъже:
Лежейки по гръб на слънце до половинката си, те тайничко и безшумно онанират. Тук няма нито порно нито интернет, затова пък има перфектен изглед към задника на половинката, която е задължително да лежи по корем и да няма видимост към случващото се. Точно преди сюблимния момент мъжа произнася репликата: "Скъпа, ще ти намажа гърба, че е силно зачервен!" и "сипва" добре затопленото "плажно мляко". Най-често ответната реплика е "Извратеняк!", но именно това е още едно доказателство за това, че чекията си остава нещо криво разбрано от женското съсловие.

1 коментар:

Анонимен каза...

супер. аз съм фен на колективната чекия. така че ако се намерят ентусиасти може да си спретнем яко лъскане